Demon cu chip de inger
Esti hipnotizat,
o papusa cu sfori,
caracatita iti dirijeaza toate miscarile,
te-a otravit,
ti-a dat sa sugi din ea,
esti ca si ea plin de rautate,
duhnesti a egoism,
te scufunzi intr-un ocean de minciuni,
esti drogat,
fumezi suferinta altora,
iti injectezi lacrimile mele amare,
inhalezi amaraciunea din sufletul meu,
te hranesti cu declinul altora,
demon cu chip de inger.
|
|
|
|
''Cunoasterea este ea insasi o putere''-Francis Bacon
''Cultura este libertate''-Goethe
Daca albina va disparea umanitatea nu va avea decat 3 ani de existenta “A. Einstein”
“Cheama norocul în ajutor, dar da si din maini.”/“Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins.” Plutarh
Zgarcenia pierde totul, vrand sa castige totul- L’avarice perd tout, en voulant tout gagner - La Fontaine
Invatata sa intelegi mai intai si apoi sa fii inteles. (Beca Lewis Allen)
Mi-a luat toata viata sa inteleg ca nu trebuie sa inteleg totul. (Rene Coty)
Este mai bine sa intelegi bine intr-o mica masura decat sa intelegi total gresit. (Anatole France)
Inainte sa ne iertam unul pe altul , trebuie sa ne intelegem unul pe altul. (Emma Goldman)
“Nu trebuie sa fii trist ca nu ai fost remarcat. Trebuie sa fii trist ca nu ai facut nimic remarcabil” (Confucius)
“Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa iti mearga mintea” (Georges Brassens)
“Numai dupa invidia altora iti poti da seama de propria ta valoare” (Tudor Musatescu)
“E loc sub soare pt toata lumea, mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra” (Jules Renard)
Intrebarea daca un computer gandeste este ca si intrebarea daca un submarin inoata.” — Edsgar Dijkstra
“Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.” — Ashleigh Brilliant.
“Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia.” — Jeff Marder.
Un intelectual e cineva care a gasit ceva mai interesant decat sexul.” — Edgar Wallace.
“Intr-o tara subdezvoltata sa nu beti apa. Intr-o tara superdezvoltata sa nu respirati aerul.” — Jonathan Raban.
“Noua Zeelanda este o tara cu trei sute de milioane de oi, iar trei milioane din ele se considera oameni” — Barry Humphries.
“Singurele cuvinte in engleza pe care le-am vazut in Japonia: SONY si MITSUBISHI.” — Bill Gullickson.
“Homosexualitatea in Rusia e o crima si pedeapsa inseamna sapte ani de puscarie, inchis alaturi de alti barbati. Lista de asteptare se intinde pe trei ani.” — Yakov Smirnoff.
“Nu vreau lingai in jurul meu. Vreau ca toti sa-mi spuna adevarul-chiar daca asta i-ar costa slujba.” — Samuel Goldwyn.
“Doctorul mi-a dat sase luni de trait, dar cand n-am putut plati factura mi-a mai dat sase.” — Walter Matthau.
“In fiecare dimineata ma uit in Forbes la cei mai bogati oameni ai Americii. Daca nu sunt acolo, plec la munca.” — Robert Orben.
“O parte din cei 10 millioane $ le-am cheltuit la jocuri de noroc, o parte pe femei. Restul i-am tocat aiurea.” — George Raft.
“Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun.” — W. Edwards Deming
“Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm.” — Winston Churchill
“Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu.” — Elbert Hubbard
“Singurul mod de a va face calculatoarele sa mearga mai repede este sa le aruncati pe fereastra.” — Robert Paul
“Sa nu faci nimic e tare greu. Nu stii cand ai terminat.” — Leslie Nielsen
!!!Any man who can drive safely while kissing a pretty girl is simply not giving the kiss the attention it deserves.- Un om care conduce masina in siguranta in timp ce saruta o persoana, inseamna ca nu acorda sarutului destula atentie.
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new - Daca cineva nu a gresit niciodata, inseamna nu a incercat sa faca nimic nou.
Common sense is the collection of prejudices acquired by age eighteen -Bunul simt este o colectie de prejudecati adunate pana la varsta de 18 ani.
Everyone should be respected as an individual, but no one idolized. - Oricine trebuie respectat ca individ, dar niciodata idolatrizat.
I am enough of an artist to draw freely upon my imagination. Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world - Sunt destul de bun ca artist incat sa pot desena lasandu-ma purtat de imaginatie. Imaginatia e mai importanta decat cunoasterea pentru ca cunoasterea e limitata. Prin imaginatie poti inconjura lumea.
If A is success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut. - Daca “A” reprezinta succesul in viata, atunci “A” este egal cu “x” plus “y” plus “z” . “X” reprezinta munca , “y” distractia si “z” inseamna sa-ti taci din gura.
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning. - Invata din ziua de ieri, traieste pentru ziua de azi si spera pentru ziua de maine . Lucrul important este sa nu te opresti din a pune intrebari.''Albert Einstein''
#“Nimic nu slabeste si nu distruge corpul omului ca o lunga inactivitate fizica.”
“Invidia este un fel de întristare pentru fericirea de care ni se pare că se bucură egalii noştri.”
“Inteligenţa este aroganta educata.”
“Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri.”
“Love is composed of a single soul inhabiting two bodies.”(Dragostea este compusa dintr-un sigur suflet care traieste in doua corpuri.)
“You will never do anything in this world without courage. It is the greatest quality of the mind next to honor.”(Nu poti reusi nimic fara curaj. Este cea mai mare calitate a omului dupa onoare.)
“The energy of the mind is the essence of life.”( Energia mintii reprezinta esenta vietii.)
“Criticism is something we can avoid easily by saying nothing, doing nothing, and being nothing” (Critica este un lucru pe care il putem evita foarte usor nezicand nimic, nefacand nimic, fiind nimic.)# Aristotel
|
Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile